Aug. 29, 2011

Idag var första dagen på EMF:en det verkar vara en jobbig men dock så rolig kurs. Nu ska jag sätta mig och försöka förstå eller rättare sagt I have to! Ni kanske minns att jag började läsa i boken redan i somras. 

Och jag gick fram och tillbaka från skolan i underbart soligt väder :)

Idag kom även "vår" bonde förbi med bondbönor, det gör han varje år i augusti och jag älskar bondbönor! Men nu har han nått en aktningsvärt hög ålder och ska flytta in till stan, in till en lägenhet. Jag kommer att sakna det! Det är inte bara närodlat och ekologiskt utan han cyklar till och med in med dem till oss och han är så gullig. Det är alltid intressant att höra vad äldre människor har att berätta. Jag tycker att vi borde respektera äldre bättre och än vad vi gör idag och det gäller ifs både djur och människor och inte bara slänga bort dem när vi inte orkar längre och de äldre inte "gör någon nytta" längre.

Jag önskar att alla kunde ha det som i "Stjärnorna på slottet" dvs sitta och prata och reflektera över sitt liv under en god middag och hitta på diverse aktiviteter.

Jag borstar pälsen och gosar med min gamla Jacken varje dag (som fyller 8 år på onsdag btw). Han får gå i en stor hage och äter god eko frukt och grönt varje dag för att jag vill att han ska ha det bra och inte glömmas bort nu när ha inte kan tävla längre.

Ni missar väl inte Svenska Hollywood Fruar ikväll?



Kommentarer
Postat av: Mickis

Har nu lagt till dig :)

2011-08-29 @ 17:31:23
URL: http://missruthstrom.wordpress.com/
Postat av: Kristina

Nu följer jag dig!

Lite kul att vi har lika många följare på bloglovin, haha ;)

2011-08-29 @ 17:33:07
URL: http://kbjorklund.blogg.se/
Postat av: Kristina

Absolut, det är ju hemskt!

Liksom, om man har mycket att göra och så sätter man sig vid datorn (som om man har blogg så bloggar man ju oftast på en gång då man kommit hem, right?) och så bara flyger timmarna iväg, haha :P

2011-08-29 @ 17:39:33
URL: http://kbjorklund.blogg.se/
Postat av: © sarastille

Haft en bra start på veckan? :)

2011-08-29 @ 19:44:59
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: Mallanmamma

Jag var på ung mamma gala :)

2011-08-29 @ 22:25:54
URL: http://Www.mallanmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0