Dagens Pony: Lemon Drop & Show Stable

Lemon Drop & Show Stable


Show Stable 1983 Year 2


En pony som är mycket för att anordna hopptävlingar och hon är också mycket duktigt hoppare och vinner ganska ofta. Hon älskar att sköta sin propra trädgård tillsammans med Trickles som sköter vattningen och putsa på sina pokaler tillsammans med hunden Brandy som också kom med stallet. Show Stable kom även i second edition med lite andra fäger. Kom även ut som Sweet Home men då utan Lemon Drop. Megans Place använde samma byggnad som stallet men har helt andra färger och utan varken ponier eller hund men anses vara avsett för Megan och Sundance.
Min tillhör first edition, fick den av mina föräldrar men denna är en Germany, det står på kartongen att den är tillverkad i West Germany men all text på kartongen är på engelska. Det som skiljer är att Brandy inte har en röd tunga och Lemon Drop kanske skiljer lite i nyansen på regndropparna, det finns nämligen en mängd olika varianter av Lemon Drop förutom nirvana så skiljer färgerna på dropparna i second edition och sen har vi även mail order Lemond Drop men det jag vet är att HK Lemon Drop tycks ha ljusare nästan lite blåaktiga droppar. Ej Puffy sticker.

Tilbehör: 4 st flaggor varav 3 st till taket och en till sadeln, 2 st blomlådor och 2 st gröna bänkar att fästa i fönsterblecken, hunden Brandy, en rosa filt, ett torn med en gul vindsnurra i form av en häst och en pil, 3 st gula poklaer, 3 st rosetter (1:a, 2:a och 3:e plast), en säng, 2 st vita hinder stöd, en gul bom till hindret, en vit sadelhållare, en rosa sadel, ett rosa träns och 6 st gröna staketlängder..
Borste & Kam: En gul hjärtformad borste och en lila original kam.
Satin Ribbons: En rosa/lila.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0