MLP film: My Little Pony i Drömlandet (Rescue at Midnight Castle)

Här om dagen tittade jag och Whirley på lite My Little Pony filmer och bl a denna. Kika ordentligt i början, hon ville visa mig detta för att det varit en diskussion på arenan om en pony som iaf inte fanns då filmen kom ut. En vit pony skymtas förbi när de springer in drömslottet och den har regnbågsfärgad man och svans och är en earth pony men symbolen är omöjlig att se, jag har provat mig fram men kan inte tyda symbolen -det hävdas att det ska vara en regnbåge med moln i vardera ände och att denna skulle vara Rainbow Dash men om detta är sant skulle jag nog säga att det är Raincurl -vad tycker ni?

Här är klippet:

http://youtu.be/yGUdE_HIShs





Kommentarer
Postat av: mymlplife - Jenny

hmm hmm, undra vem hon är!

2011-07-27 @ 01:37:45
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Mickan

Hallå!



Allt bra? Tack för senast :)

Har tittat på klippet och jag tycker det ser ut som en måne. Inte en regnbåge.... Men vem det kan vara??? Kliar mig i huvudet!! Kram

2011-07-27 @ 07:57:39
Postat av: mymlplife - Jenny

Av ren nyfikenhet kika jag runt en massa om denna pony med katten på ryggen och rainbow hår. Tydligen en populär sak o prata om. Och det sägs från vissa att det är en pony som inte finns med som leksaksform utan bara i serien. Vissa påstår också att det kan vara under perioden då inte rainbow ponies tillverkades (under denna film) / eller att det var oklart hur dom skulle se ut. (Inga fler rainbow-ponies är ju med i filmen..?)



http://www.youtube.com/watch?v=q1BDT3XzkTE lite bättre kvalité. 1.30 och 1.48 kan man se henne. Sry för lång kommentar men tänkte dela med mig vad jag hittade.

2011-07-28 @ 01:56:58
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Night Flies

Ingen fara & tack för den bättre bilden nu såg jag regnbågen och molnen som symbol. Well, ja det står ju 1984 under de flesta ponier, hur riktigt det nu är vet jag inte om de fanns redan då eller som bara som prototyper redan då. Jag har tänkt att det antingen är bara någon som inte finns (trodde jag då) eller Raincurl.

2011-07-28 @ 09:26:57
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: mymlplife - Jenny

Reagerade mest på att det inte visas nå fler rainbow ponies än den i hela filmen(?) men ja ett mysterium är hon allt ;P

2011-07-28 @ 11:02:43
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Jennie

Har nu också sett ponnyn. Ja det är märkligt att hon inte syns så mycket.

2013-02-02 @ 17:23:44
URL: http://www.mylittleponybloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0