"Baby huset"

Baby huset som man sa när man var liten eller Lullabye Nursery som det egentligen heter är ett utav mina absoluta favorit playset -det är så fullt av vackra små detaljer och bara såå fint. Playseten som jag så gärna ville ha som liten och som jag ännu inte kommit över är: Paradise Estate, det lilafärgade Dream Castle och den lila spiltan Grooming Parlour suck...


loaded



Kommentarer
Postat av: chanette

mitt drömslott e med det mörkare blå taket om jag inte minns helt fel. läääääääääängtar så tills jag ska hem till pappa och få pilla på mitt slott. hoppas spike finns kvar. jag älska han

2011-12-28 @ 00:55:31
URL: http://mylittleponylover.blogg.se/
Postat av: Night Flies

Ja mitt drömslott har tyvärr blivit solblekt men ljuset ligger på lite väl på ena bilden -så ljusa är inte tornen i verkligheten, dock var taket på drömslottet inte mörkblått utan mer klarblått från början. Det finns inga variationer på det vad jag vet :)

2011-12-28 @ 13:02:22
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Jessica andersson

Jag har ett sånt här hus i min ägo. Alla saker kvar till och med blöjorna och papp kartongen till blöjorna. Allt är helt. Vad skulle man kunna få för ett sånt hus. Samt har har kartongen till huset kvar. Förvaras just nu i den.

2012-06-16 @ 19:27:11
Postat av: Night Flies

Ja det beror på marknaden, det är inget ovanligt playset men dock det allra finaste och svår att hitta komplett i fint skick dock. Det beror också på hur komplett och fint det är: brukar väl ligga runt 500-900 kr men om det är komplett med folder och puffy sticker samt med Baby ponyn Tiddly Winks och i fint skick dvs men fina klistermärken, oblekt och inga gulnader i plasten ja då pratar vi om runt 1000 kanske mer -du har ju lådan vilket inte hör till vanligheterna och det verkar som att du har ett väldigt fint exemplar och då ska det absolut inte släppas för mindre isf :)

2012-06-16 @ 20:41:13
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Jennie

Har alla MLP playset sålts i Sverige ?

Vilket är eran favorit ?


Svar: Nej alla playset har inte sålts i Sverige som den lavendel färgade versionen av Dream Castle (US och Canada bara), inte Megans Place (såldes bara i Canada) och inte vattenfallet...jag har säkert missat någon nu...?
Night Flies

2013-01-03 @ 23:22:45
URL: http://www.mycollections.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0