Princess Sapphire MIB

Princess Sapphire MIB från setet Princess Ponies 1987

Kom också i paketet igår och som jag lovade att lägga ut en bild på idag.
Jag har Princess Amber redan och henne köpte jag själv när jag var liten och jag minns det så väl.
 Jag fastnade direkt för princess ponierna och deras så små läckra baby drakar. I butiken fanns nämligen bara två princess ponier att välja på, Princess Amber och Princess Sapphire. Jag stod länge och funderade på vilken utav dem jag skulle välja men något sa mig att välja Princess Amber. På något underligt sätt var det som att jag tänkte att Sapphire skulle vara lite lättare att få tag eller åtminstonde att våra vägar skulle korsas en vacker dag igen. Även om jag, vid den tidpunkten, tyckte att mitt resonemang kring detta var fullständigt befängt -hur skulle det någonsin kunna göra det? Att folk skulle börja samla på mlp var otänkbart för jag trodde ju att det bara var jag som var så besatt av dem.
Men så möttes vi en dag igen...



Backcard


Kommentarer
Postat av: Lisette

Hejsan !!



Har precis börjat blogga på allvar och bloggar om allt från kläder och mode till min seriösa träning och kost.



Just nu har jag massa tradera aktioner upplagda på tradera.se och nu är det bara en dag kvar tills aktionerna går ut :) Helt nya skor, kläder och accessoarer som helt enkelt inte får plats i min garderob och som bara ligger och tar plats och inte kommer till användning så då tycker jag dem gör sig bättre hos någon annan. Passa på nu, billiga priser och helt nya saker.



Gå in på min blogg så ser du första inlägget som har länk och bilder till mina aktioner :D



Tack så länge

och ha en underbart dag.

Kram lisette

2011-05-13 @ 10:19:15
URL: http://lisettee.blogg.se/
Postat av: Jenny

gillar verkligen din MLP-samling. Har ju kvar typ alla mina, men det var så många jag förstörde som liten (var ju en pojkflicka så de flesta har fått punkar-frilla ;) haha. men det värsta var att vi exprimenterade och tog bort märkena för att måla dit egna :P)

Jag hade den gula prinsesshästen. Var det Amber möjligen? Den gula draken vet jag att jag har kvar iallafall. och hästens hatt ;) Syrran hade den vita med röd drake.

2011-05-15 @ 09:57:47
URL: http://sweetyskaniner.blogg.se/
Postat av: Night Flies

Tackar :D Yes det stämmer attd et är Amber du hade och draken Flash som du har. Den vita var Tiffany och draken hette Firey.

2011-05-15 @ 11:46:27
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0