Inkommet idag Mirror Mirror MOC!

Mirror Mirror ur Magic Message setet!

Min önskan gick i uppfyllelse, det har trillat in två avier idag.

Detta är min första Magic Message pony ever. Ännu en pony att bocka av på want listan :D



Den är så mycket finare än vad den va på bilden (den har fått en konstig reflektion på mulen som inte finns där i verkligheten) och vad jag förväntade mig -verkligen en glad överraskning!
Magic Message ponier fungerade så att man gnuggade deras symbol och så uppstår något annat, de har olika bilder på var dera sida och alla har olika symboler och olika "meddelanden" detta gör att det är svårt att hitta fina exemplar loose, symbolerna skiner ofta igenom. Mirror Mirror ska på ena sidan ha en man med hatt (tror jag att det är men det kanske ska föreställa en prinsessa hmm vilket är mer troligt) men på andra sidan vet jag inte.

Hon är på ett kanadensiskt kort och det är ingen skillnad förutom att det är text både på franska (lite konstig franska dock inte alls som de franska korten) och engelska men som sagt annars skiljer ingenting. Kammen är en crescent moon comb i laxrosa och satin ribbons färg var mer svår bestämd men jag skulle nog säga att den är ljus peach dvs persikofärgad.



Den andra har jag inte öppnat än ska göra det senare ikväll för jag tror det är min grail så den karamellen får vi suga lite till på så länge för den gör mig nervös -om den kommer motsvara förväntningarna osv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0