KICKS

KICKS vilken blunder!


Jag har fått hem KICKS medlemstidning för att jag vid ett svagt ögonblick blivit påhyvlad ännu ett kort. "Inte ännu ett kort" tänkte jag och ändå så gick jag ut med ännu ett kort. Numera, i så gott som varje kassa får jag stå och bläddra mellan korten för att kanske bara leta fram mitt körkort. Suck!

Hur som haver så påannonserar de olika cremer tillhörande olika åldersgrupper. De hade fyra olika kategorier, 20+, 30+, 40+ och så slutligen 50+ varje kategori var föga smickrande skrivet men ju längre man läste, såvitt man inte dragit täcket över sig redan vid 30-kategorin så blev man allt mer deprimerad för att slutligen läsa 50+ texten "Nu minskar kollagenproduktionen synbart, och din hud tappar i struktur och stadga. Rynkorna blir djupare och huden slappare."


Jojo minsann, så var det sagt.

Men vad händer sen då?

Efter denna text att döma så var det antagligen ingen idé att skriva längre för att inga cremer i världen kan väl hjälpa dessa stackars krakar efter 50 +.

Så vad händer egentligen sen, sen när inte ens ett O-lyft hjälper längre?

"Ja, det blir väl svart" som Mia Skäringer med bred värmländska säger i sin show.


Kommentarer
Postat av: Retrophilia

Visst är det irriterande med alla dessa kort?! Jag köpte en större plånbok för att få plats med alla men nu är den full också!

När jag var på apoteket så blev jag också påhyvlad med ett kort (det var så bra och man får poäng på allt man handlar!).

Ja okej då, sen när jag skulle på ett annat apotek så gällde inte kortet där! Det finns "vanliga" apoteket (det var där jag fick kortet tydligen) apoteket hjärtat, medstop apotek, cura apoteket osv. suck Lika bra att klippa sönder det och kasta i soporna! :) Det var bättre förr!



Haha, ja det blir väl svart när man fyller 60 kanske! Äh, orka bekymra sej om rynkor. Jag ska bli en rynkig tant med vitt hår! :)



SV: Härligt med ny säng! Det ska man kosta på sej tycker jag! Man spenderar ju i stort sett halva sitt liv där.

Började fundera över vad som har hänt med mej, men då är jag inte ensam om att känna så :)

2011-09-13 @ 20:08:28
URL: http://retrophilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0