Nu har jag äntligen min Maria Montazami väska

Den kostar en slant, en summa som jag inte skulle kunna betala för en pony men det är klart, gränsen flyttas fram varje år hehe jag tror att i slutet kommer man buda helt galna summor iaf ;)

Jag börjar bli tokig i väskor (igen) som med MLP. Här är mina tidigare inköp: Dolce & Gabbana Milano (OBS! Inte att förvecklas med deras ungdomskollektion D&G! Denna är mer exklusiv än så) och så min vita Mischa Barton som tyvärr redan är missfärgad av kläder -vad kan man göra? Jag har provat allt, återstår bara vit skokräm faktiskt. 

Jag fick en MM påse till och väskan doftar sadelkammare -där har vi det! Nostalgi sen när man var liten och kände doften av sadel :) Jag valde den bruna, skulle nu kunna tänka mig att köpa den vita också för den är ju sååå läcker men efter Mischa väskan så...jag vet inte, vitt är hopplöst i alla lägen tyvärr i och med att det blir fläckigt oavsett hur försiktig du är.




Maria väskan inuti med Mathematics handbook i bakgrunden -the perfect combination! As a physics student like me this is completely necessary ;)



Min Dolce & Gabbana



Mischa Barton


Jag tycker om att prata engelska som Maria, speciellt på astrokurserna (astrofysik alltså och inget annat) det roliga är att ingen tror att jag är svensk?! Jag gillar att spela lite olika roller men i en annan kurs blev jag för första gången i hela mitt liv efter att alltid fått beröm blivit kritiserad för min engelska, varför? Jag hade bestämt mig för att prata med en traditionell svensk brytning denna gång haha! Jag skällde självfallet ut läraren för ingen ska faktiskt behöva diskrimineras oavsett vad.

Well, jag vet jag är knäpp men Ernst Billgren säger ju att det är social konst.


Kommentarer
Postat av: Gealach

Vad skoj! Jag är också tokig i väskor, håller på att spara till en Mulberry Bayswater, det vore helt omöjligt för mig att lägga ut så mycket pengar på en gång, men jag slog två flugor i en smäll i vintras och började lägga 20 kronor i ett kuvert varje dag som jag inte åt godis. Plus att jag skjuter till alla lösa mynt jag har får i plånboken. Är nu uppe i hälften, så någon gång nästa år har jag nog min väska :-)

2011-10-01 @ 08:58:52
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: ina

Tack så mycket :)

2011-10-01 @ 10:42:40
URL: http://oneofthoseblogs.blogg.se/
Postat av: Helena - Hellys Jul

Hej! Vad kul att du tittade in hos mig. Härligt med fler julälskare :)



Och MLP-älskare, wow vad kul! Aldrig ägt en jag själv. Kan ha att göra med att jag var livrädd för hästar som barn. Men kaninhoppning, det höll jag på med. Lite mer i min storlek :)



Är oxå helt väsktokig. Har alldeles för många, men känner att alla fyller ett syfte. Och väskor blir aldrig urtvättade, för trånga eller uttänjda som kläder kan bli.



Ha en härlig lördag

Helena

2011-10-01 @ 14:02:00
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: © sarastille

Anmäl dig gärna till dagensblogg hos mig :)

http://sstille.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-anmal-er-har-avslutas-sondag.html#comment

2011-10-01 @ 14:03:53
URL: http://sstille.blogg.se/
Postat av: Helena - Hellys Jul

Sv: Nej jag tävlade inte i hoppning, var med i en utställning en gång. Min söta Pontus fick minus för att han var lite tjock men fick hederspris för att han var så snäll. Gulligt tycker jag :)

Hoppningen anordnade jag och mina vänner i våra trädgårdar och gjorde hoppställningar i träslöjden. Ljuva minnen ;)

2011-10-01 @ 18:54:02
URL: http://hellysjul.blogspot.com
Postat av: Jeanette Ståhl

Så fin väskan är och vad roligt för dig! Tack för den fina komplimangen. Har du provat med vitt suddigummi på den vita väskan? Bara ett tips! Kram!

2011-10-02 @ 00:37:52
URL: http://mrsjeanette.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh vad fin Maria Montazami väskan är! vilken härligt brun färg :)

2011-10-05 @ 20:18:30
URL: http://mymlplife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0