Baby Gusty MIB

Baby Gusty MIB

Play and Care Set Baby Ponies 1986

Set: Baby Heart Throb, Baby Ribbon, Baby Lickety Split och Baby Gusty.

Detta set kom ut i Skandinavien och UK och alltså inte USA. De hade ett eget släpp med Beddy Bye Eye Baby Ponies (BBE) innehållandes sex stycken ponier: Baby Gusty, Baby Lickety Split, Baby Ribbon, Baby Heart Throb, Baby Lofty och Baby Shady. Skillnaden är att de har ögon med fransar som de kan blinka med precis som vanliga dockor, de flesta samlare (inklusive mig) tycker dock inte att det är speciellt passande och de ser tyvärr hemska ut.
Baby Lofty finns utan BBE men är en Nirvana pony från Barsilien märkt Brazil under hoven. Baby Shady finns dock enbart som BBE. Detta är alltså det andra setet av Play and Care Ponies. Puffy Sticker medföljde till dessa fyra ponier. Det här setet brukar kallas för Non Beddy Bye Eye Baby Ponies (NBBE) vilket givetvis inte officiellt är deras riktiga benämning från Hasbro utan det är Play and Care Set Baby Ponies.

Detta är min första pony i detta set, de brukar normalt vara eftertraktade och ganska dyra även som loose och för att inte tala om hur svårt det kan vara att hitta tilllbehör till dem, i synnerhet puffy stickers! 

Denna kostade nästan lika mycket som min Maria Montazami väska och är i särklass den dyraste pony jag någonsin köpt. Köpt av Summer of Joy på Druvdalen, kommer från början från Ulala på Tradera och deras butik i Helsingborg. Förpackningarna från dem är så otroligt fina, typ mint förpackningar och det är inte ofta man får tag på sådana!

Kam: Ljuslila duck comb
Satin Ribbon: Rosa.
Tillbehör: Lila babystol, gul anka med rosa hjul, nappflaska med gult band, snugfit, puffy sticker, lila bib och babyblå necklace med vit BABY text.



Jag tror jag är ganska ensam i världen om att äga henne :)
Jag vet att det finns en Brazil Baby Gusty MIB och en i fransk förpackning med lite skillnader i tillbehör och sticker så jag tycker inte riktigt att de kan räknas in i samma kategori.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vilken fin mib, baby Gusty är söt. Haha får man fråga hur mycket du gav för denna mib? ;)

2012-01-29 @ 17:06:37
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Night Flies

ja verkligen :) detta är en mycket ovanlig MIB -har precis gjort Baby Sugarberry på det tyska forumet superavis hihi hon freaka smått ur -så 3500kr med rekommenderad frakt inkluderat i det

2012-01-29 @ 17:18:00
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Jenny

sv: Ja :D Ja egentligen ska inte takara ponies ha pannband men jag tycker min passar så bra i det så hon får behålla det ^^ Ahh okej på så vis :P

2012-01-29 @ 17:29:40
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Sandra Törn [TÄVLING + VECKANS BLOGG]

Godmorgon! :)



Nu är den nya vinnaren av Veckans blogg utsedd. Spana in om det var just du som blev vinnaren denna vecka - om du inte vann så passa på att anmäla dig till nästa omgång! :)



Ha en underbar Måndag! Kram http://sandratorn.se

2012-01-30 @ 08:35:35
URL: http://sandratorn.se
Postat av: Ann

OOOoo baby GUSTY är absolut den snyggaste pony i detta sett!! Jag bara älskar henne, jättegrattis till pony fyndet :)



//A

2012-01-30 @ 16:43:32
URL: http://http:countsnew.blogg.se
Postat av: Yoannah

Hej! Nu äntligen ligger vinnaren av tolkningstävlingen uppe!

Kolla in om det blev du :)



jag följer dig nu också :)

2012-01-31 @ 08:39:59
URL: http://yoannahh.blogg.se/
Postat av: Foto - design - ung mamma till Klara

Veckans blogg vinnaren är uppe, kolla om de va du som vann om inte finns de en ny chans nu :) http://klaraochjag.blogg.se/2012/february/veckans-blogg.html

2012-02-01 @ 22:47:42
URL: http://klaraochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0