skulle jag va bättre på att uppdatera så...

...skulle ni veta att jag älskar att kolla på Stjärnorna på slottet och dricka champange och äta vegansk kaviar till (usch inget annat såklart här inte), Downtown Abbey, Big Bang Theory (för att den serien ramar in alla i min närhet på universitetet då jag pluggar fysik och nej, jag är inte kär i dig för att jag pratar med dig Wolowitz killen typ ha ha! Men Sheldon saknar vi alla fortfarande! Oj vad han skulle behövas på alla sätt och vis!) och så Pan Am för att det är mitt past :)
 Serier som inte går längre men är de bästa genom tiderna: Lost, Guldstäderna och Galaxy Express 999.
Lite kort om mig bara :)



Guldstäderna -nostalgi! Har hela boxen :D





Åh detta är en bild som ligger hårt etsad i mitt minne sen jag va mycket liten, så där så att jag nästan får ett obehagligt sug i magen :)



Sheldon, min stora idol!


Den nya designen går i Ice Crystal! Det är hans huvud i headern och hans symbol i bakgrunden. Han är från Mountain Boy setet från 1987 som enbart såldes i UK och Skandinavien. I USA är han mycket eftertraktad men vad passar bättre i januari liksom?


Kommentarer
Postat av: Karina T

Svar:

Hej!

Tack! Jag studerar till ekonom på Mittuniversitetet i Sundsvall:) Antar att du också pluggar? Vad pluggar du till? Jag brukar också tjuvstarta ibland men just nu känner jag att jag förtjänar lite "jullov" eftersom jag fick jobba på ett PM under julen och nyåret :)

2012-01-14 @ 22:08:40
URL: http://kto.blogg.se/
Postat av: Karina T

OJ! Vad DUKTIG du är!!!!! Hoppas att det går bra, vad är det för matte som du måste läsa upp? Läste en hel del matte (och fysik) på gymnasium. Matte är skitkul medan fysik är inte kul. Hade dåliga lärare på gymnasium så blev avskräckt av fysik fastän att jag älskade det förut.. :)

2012-01-14 @ 22:15:26
URL: http://kto.blogg.se/
Postat av: Karina T

Svarade jag redan på andra kommentaren eller försvann allt? Ska ta om...



OJ! Vad DUKTIG du är!!! Är det mycket matte och på vilken nivå? Läste ganska mycket matte (och fysik) på gymnasiet. Matte är roligt men fysik är USCH. Vad vill du jobba som? Tyckte egentligen också om fysik förut men lärarna sög på gymnasiet så jag vart alldeles för less på fysik pga dem. men men :)

2012-01-14 @ 22:23:53
URL: http://kto.blogg.se/
Postat av: Karina T

Jag tror dig:) Själv tycker jag (som inte läser lika avancerade ämnen som dig) att Universitetstudier är betydligt enklare än gymnasium. Även fast nivån är högre nu så känns det som att det är mycket enklare att prestera när man har några enstaka kurser som man läser åt gången och inte som på gymnasiet där man var tvungen att lära sig 100000 olika grejer på en och samma gång:P



Vad vill du bli? Forskare (tänkte eftersom du ska läsa fysik på en så hög nivå)?

2012-01-14 @ 22:30:09
URL: http://kto.blogg.se/
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Jag älskar också Sheldon, han är liksom helt perfekt ;-) .

2012-01-15 @ 20:14:16
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Nu har jag utsedd 3 vinnaren av dagens blogg så kika in om det blev du :)

http://sense.webblogg.se/2012/january/vinnaren-bli-dagens-blogg-10.html

2012-01-16 @ 10:49:56
URL: http://sense.webblogg.sec
Postat av: Karina T

Sheldon är bäst!!!!



Nä, vi har inte heller några hemtentor eller nå många inlämnings-uppgifter som räknas. Vi skriver bara salstentor, utan formelsamlingar eller andra hjälpmedel, får använda miniräknare dock.

2012-01-16 @ 15:35:00
URL: http://kto.blogg.se/
Postat av: Retrophilia

Sv: Kan hända :) Inte så länge sen jag budade på ebay. Har ingen som jag känner att jag bara måste ha. Men jag skulle få lite mer ro i själen om jag kunde få ihop fler kompletta sets :)

2012-01-16 @ 19:02:31
URL: http://retrophilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0