Baby Ribbon

Baby Ribbon

Play and Care Set Baby Ponies 1986

Set: Baby Heart Throb, Baby Ribbon, Baby Lickety Split och Baby Gusty.

Detta set kom ut i Skandinavien och UK och alltså inte USA. De hade ett eget släpp med Beddy Bye Eye Baby Ponies (BBE) innehållandes sex stycken ponier: Baby Gusty, Baby Lickety Split, Baby Ribbon, Baby Heart Throb, Baby Lofty och Baby Shady. Skillnaden är att de har ögon med fransar som de kan blinka med precis som vanliga dockor, de flesta samlare (inklusive mig) tycker dock inte att det är speciellt passande och de ser tyvärr hemska ut.
Baby Lofty finns utan BBE men är en Nirvana pony från Barsilien märkt Brazil under hoven. Baby Shady finns dock enbart som BBE. Detta är alltså det andra setet av Play and Care Ponies. Puffy Sticker medföljde till dessa fyra ponier. Det här setet brukar kallas för Non Beddy Bye Eye Baby Ponies (NBBE) vilket givetvis inte officiellt är deras riktiga benämning från Hasbro utan det är Play and Care Set Baby Ponies.

Detta är min andra pony i detta set, de brukar normalt vara eftertraktade och ganska dyra även som loose och för att inte tala om hur svårt det kan vara att hitta tilllbehör till dem, i synnerhet puffy stickers! 
Jag har aldrig betalat så mycket för ett sticker tidigare som till denna som jag fick buda på separat, dock var alla tillbehör och ponyn i ett set. Säljaren har decardat ponyn själv.


Kam: Turkos duck comb
Satin Ribbon: vit.
Tillbehör: Ljuslila vagn med turkosfärgade hjul och handtag, gul anka med rosa hjul, nappflaska med turkost band, snugfit, puffy sticker, xylophone med rosa, blå, gul, grön och rosa ränder med en ljusturkos klubba. Lila/rosa necklace med vit BABY text.




Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

ÅH så fin :)

2012-06-16 @ 21:50:01
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jenny

Åh så söt hon är!!

2012-06-17 @ 14:46:39
URL: http://mymlplife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0