Nikita La Femme

Det blev inget bloggande igår, jag var för trött och sen blev det ingen MLP istället fastnade jag framför några Nikita La Femme avsnitt. Jag fullständigt älskade den serien när den gick och jag vill köpa alla fem säsongerna på dvd men det visade sig att det inte släppts för region 1 än förutom säsong 1!

Så jag har börjat kolla på serien (igen) men på datorn, bara sett de tre första avsnitten av säsong 1 än men jag gillar inte alls att sitta framför en dator och uggla -jag vill ha min stora plasma tv till just sånt, att kolla på serier och filmer (onej, den tv:n lämpar sig inte alls för sport vilket kan driva mig till vansinne några gånger om året, under VM och allt sånt).

Jag öppnade mitt paket igår som jag hade fått för flera dagar sen och jag är super duper nöjd och håll ut! jag ska avslöja men det kan ta lite tid att skriva ihop det jag hade tänkt om det. Så nu vet ni det om ni sålt till mig och det dröjer med omdöme så beror det oftast på att jag ibland väntar med att öppna tills jag har mer tid, som en liten belöning till mig själv så där :)
Nej, jag ska verkligen skriva ihop nåt men nu ska jag zumba och sen kolla på ett till avsnitt av Nikita La Femme! :D





och jag fullständigt avgudar Peta Wilson i rollen som Nikita


Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Spännande med paket :)

2012-03-08 @ 21:26:42
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0