En väldigt stor förändring

Nu ska jag dela med mig av något högst personligt, det är väldigt få personer som vet det och det är att jag aldrig haft några framtidsdrömmar och mål och det har faktiskt skrämt mig en hel del. Oavsett hur mycket jag försökt tvinga mig själv till att skapa mål och drömmar så har det bara inte gått, allt kändes tomt och tråkigt, de enda mål jag haft, har varit med kaninerna eller MLP.... tills nu, förhållandevis sent i livet.
 
Efter denna sommar i mitt andra hem på Mallorca, fick jag mycket tid till att sitta och fundera för mig själv och plötsligt kom jag till insikt, för första gången i mitt liv, vad jag ville göra. Jag ska flytta dit! För första gången vet jag vart jag vill bo, vad jag vill göra, hur mitt hem ska se ut och det viktigaste av allt, vad jag söker hos folk!
 
Det är inte bara klimatet, för visst det finns inte mycket jag gillar med Sverige. Jag gillar inte regnet, snön och kylan. Ni mina bloggläsare är helt underbara men i överlag så måste jag säga att jag inte träffat så speciellt trevliga människor här i verkligheten. De är ganska "stängda" om man säger så och det har gjort att jag aldrig känt mig hemma här och jag har länge frågat mig -ska jag verkligen gå runt i ett helt liv och känna så? Men då visste jag ju inte heller vad jag ville.
 
Så jag kan givetvis inte flytta på en gång, ett lass har redan gått ner för att markera att jag verkligen menar allvar, främst för mig själv. Jag måste avsluta mina studier MEN den här gången har jag också något att kämpa för! Innan har jag verkligen gått på halvfart och mer och mer börjat känna -vad har allt det här för mening egentligen? Allt började kännas tråkigare och tråkigare. Nu känner jag äntligen att jag kan kämpa mig igenom det sista för att få komma iväg så fort som möjligt. Sen vet jag inte vad som väntar mig, men om jag ska jobba inom mitt område så måste jag jobba i Madrid vilket bara är en halvtimmes resa med flyget hem. När jag jobbade på Arlanda såg jag många som dagspendlade mellan Gotland och Stockholm med flyget, också det tog en halvtimme. Jag hörde mig för med dessa resenärerna och de trivdes med det, så det är fullt genomförbart.
Jag gillar Madrid, det är stenhårt och seriöst på universitetet där, vilket jag verkligen behöver men jag har också kommit till insikt att jag inte är någon Newton och Einstein så jag har valt att lönen är viktigare (så tänkte jag inte tidigare), jag vill leva bekvämt, jag vill kunna köpa de ponier, skor, väskor och möbler jag nu vill ha och jobbar hellre för ett företag än sliter på ett universitet för en väldigt dålig lön, för med en månadslön som man inte ens kan köpa ett litet soffbord på vår lokala möbelbutik för (inga Ikea stuff här inte)! Men sen älskar jag Madrid, folk är så öppna, restaurangägarna står med öppna famnar och välkomnar en som om man känt människan hela sitt liv fast det är första gången man ses och jag känner bara äntligen har jag kommit hem.
 
Jag vet att det låter egocentriskt men jag är i alla fall medveten om det, numera.
 
Jag kommer att fortsätta att samla men inte i så stor utsträckning, mest på grund av postgången där jag bor, tyvärr kommer jag kanske att få basera posten hos släktingar i Sverige och hämta hem skörden när jag väl kommer, som till jul, julen i Sverige är det enda jag gillar :)
 
Men jag måste bygga ett MLP rum där nere vilket kommer att ta sin lilla tid då rummet verkligen måste vara välbyggt och anpassat efter ljust MLP, svalt osv, vilket inte är det lättaste där och det kommer krävas en påkostad utbyggnad av huset, så jag kan nog inte flytta ner helt och hållet för än om 2 år sådär.
Och jag ska äntligen skaffa en egen häst där! Kanske till och med inom det närmaste året eftersom att det finns folk som kan ta hand om den och jag kommer att åka ner ofta numera! :D
 
 
Hem ljuva hem :)
 

Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och nybliven fröken

Låter som du hittat ditt paradis :)

Svar: Ja verkligen det har jag på alla sätt och vis :)
Night Flies

2012-09-01 @ 21:05:13
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Rebecca

Vad skönt att du har hittat en plats där du hör hemma ^^

2012-09-02 @ 17:36:44
URL: http://beccapysslar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0