YOHIO

Jag har bestämt mig. Jag ska döpa en av mina kaninungar till Yohio!!! :D Så nu är två döpta, till Yohio och Pink Diamond. Pink Diamond har ju flera betydelser: Den var först döpt till "Crazy Diamond" efter Pink Floyd's låt men jag ville inte ha ett "negativt" ord med så det fick bli "Pink" som också symboliserar (inte bara bandet och låten) utan också världens dyraste diamant ever :)
Vad ska den tredje ungen som är gul till färgen heta?
Jag älskar fenomenet YOHIO -för som jag avslöjat lite för er tidigare så gillar jag följande män: Bill Kaulitz, Michael Jacksson, David Bowie och så YOHIO samt att jag är fascinerad av Isaac Newton och Gustav III -ser man ett mönster här kanske?
Ha ha! Men jag tycker faktiskt att YOHIO har sunda åsikter och står för dem också. Sen om det skrivs hit och dit om honom om vad han ljuger hit och dit -än sen?! Killen är 17 år och jättestressad! Vem skulle inte blanda ihop saker och ljuga under samma omständigheter oavsett ålder?!? Jag menar, när jag var sjutton hade jag precis motvilligt packat ner mina MLP och slutat läsa "Penny" typ :( vilket jag nu återupptagit på "äldre dar"
 
 
Jag tycker YOHIO står för nytänkande och kommer in som en frisk fläkt här och tänkt om fler män vågade visa mer av sin femenina sida kanske?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Håller fullständigt med dig :-D

2013-04-19 @ 23:20:11
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: SANDRATORN.SE

Haha, vilka tuffa namn på kaniner! :D


Kram Sandra
http://sandratorn.se


- Söker någon som vill tjäna en slant på att göra en bloggdesign till mig.
Hör av dig via [email protected] eller via bloggen!

- Gillar du att blogga om mode? Då har jag ett tips på en asgrym sida:
http://sandratorn.se/2013/april/stylightse-2.html

- Är du intresserad av att handla ekologiskt? Handla även ekologiska kläder! Läs mer här: http://sandratorn.se/2013/april/ekologiska-klader-2.html

Svar: Åh tack för tipset det ska jag definitivt kolla upp! :)
Night Flies

2013-04-19 @ 23:46:01
URL: http://sandratorn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0