Spike växer upp

Här är ytterligare en till episode av my little pony "Spike växer upp" (är titeln på svenska) som jag inte sett tidigare. Jättegulligt avsnitt. Detta avsnitt är dock på engelska och har titeln "Spike's Search".
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Jag letade efter just det där avsnittet i FLERA år! Dock hade jag fått fel trodde det var spike som träffade sina föräldrar (vilket jag mindes som barn). Blev lite besviken när jag 2004 såg de "verkliga" avsnittet och insåg att det var örnen som hittade sina föräldrar. Såg det där avsnittet när jag hade kalas som barn i alla fall. Mycket fint :)

Svar: Ja det är skumt när man liksom"minns fel" har väl vart med om liknande
Night Flies

2013-01-27 @ 18:58:34
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Linnea

sv: Jag vet hur somhelst inte hur jag skulle ha klarat mig utan kött. Visst är det hemskt hur djuren behandlas före och under slakt men that's life typ.
Har du varit vegeterian hela livet? Äter man typ proteintabletter eller något ist för köttet? xP

Svar: Ja jag har varit vegetarian hela livet. Nej man behöver inte äta proteintabletter. Precis som med allt annat så gäller det att äta varierat det gäller även som äter kött för mkt protein kan va skadligt och de kan också få närinsgbrist såklart! Sojabönan innehåller btw samma proteinhalt som många köttsorter :)
Night Flies

2013-01-27 @ 20:35:58
URL: http://svartkanin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0