Confederation Cup

Imorgon drar Confederation Cup igång som alltså håller på mellan 15-30 juni. 
Confederation Cup ska inte ses som nån måttstock inför VM. Sist var 2009 och vanns då av USA. Spanien lade likt många andra stora nationer aldrig i några högre växlar för den cupen och slutade 2:a.
Jag hejar alltid på Spanien och vi har haft väldigt ropligt med vårt fotbollslag sedan 2008 (EM-guld), 2010 (VM-guld) och nu sist 2012 (EM-guld igen! :D) och det är det enda laget genom tiderna som tagit så många mästerskapstitlar i rad med ett och samma lag. Så gott som, för Puyol och supermålskytten David Villa saknades sist under EM:et förra året vilket märktes första veckan. Det tog några matcher innan laget hade "spelat in sig" men sen flöt det på och de förlorade aldrig en enda match och knep EM-guldet tillsut ändock. Det visade än en gång på att man byta ut vilka spelare som helst på plan och ändå ha en mängd spelare på avbytar bänken som ständigt uppnår världsklass. det är det många nationer inte vågar göra som Spaninen gör, låta nya spelare få chans att spela så mycket mästerskap som möjligt för att hela tiden kunna fylla på med toppspelare som är synkade tillsammans. Sen är vi ju också ett stort fotbollsland där så gott som var och var annan pojke börjar spela fotboll i mycket ung ålder (ca 4 år) och gallringarna till de stora klubbarnas miniorlag är superhård. Så man ska ändå komma ihåg att det tagit generationer av spelare att komma upp i den nivån vi är i dag, med ett helt synkat lag.
 
Jag håller i alla fall med övriga skribenter om att inför Confederation Cup i år så är Tahiti favoriter! :D
Jag fullkomligt äääälskar Tahiti!!! Det är tveklöst den allra vackraste platsen på jorden, en snart förlorad värld av det vi kan kalla "paradiset på jorden". Jag kan börja gråta av att se bilder därifrån och det är ett givet smekmånads resmål, en dröm utan dess like! :))))
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: SANDRATORN.SE - TÄVLING I BLOGGEN!

Hehe, ja det är inte lätt att motstå skor överhuvudtaget! :D

2013-06-15 @ 02:09:00
URL: http://sandratorn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0