Loppis

Idag har jag varit på loppis, alltså inte handlat utan försökt sälja av en massa saker jag vill bli av med. Det gick ganska bra även om vissa saker är svåra att sälja men som exempel så gick böcker ovanligt bra, något som annars är helt hopplöst svårt att sälja men sen beror det väl på vad för sorts böcker man säljer. De jag sålde va psykologi, musik och filmböcker i nyskick alltså "mint" skick för en billig peng och de rök ju direkt, Sen sålde vi även båtgrejer (mest till tyskar som gladeligen satte priser själv vilket var typ 3 ggr mer än vad vi egentligen hade tänk ta, ibland ska man ha tur ha ha!) samt elgrejer vilket gick jättebra, porslin kan man glömma helt. Däremot sålde jag två glas till en liten pojke som kanske var runt 8-9 år. Det va två stora glas, ett gult och ett blått jättefina faktiskt som jag hade satt 5 kr styck för. Han gav mig en tjuga och då skulle han få en tia tillbaka men då sa han "Varför ska jag ha en tia tillbaka?" jag försökte då vara lite pedagogisk och sa att 20-10 kr = 10 kr men då sa pojken "Nej jag vill inte ha den, behåll tjugan du." Jag blev verkligen rörd, där står andra och vill pruta på redan så billiga saker och så fick jag istället 10 kr i dricks, av en liten pojke dessutom! En riktigt charmör som redan vet vad han ska göra hihi :)
 
 
Jag ska skriva en rättelse till mitt föregående inlägg om Confederation Cup: Jag skrev att USA vann 2009 vilket givetvis inte stämmer, det va Brasilien som vann -09, USA tog silver och Spanien bronset då.
Vilken rysare Spanien bjöd upp till mot Italien (som vanligt)! Med förlängning och straffar och sen förlängning av straffar igen! Ska bli kul att se finalen Brasilien-Spanien nu i natt :D
Jag bryr mig inte så mycket hur det går i Confederation Cup även om jag hejar på Spanien men idag kommer jag bara och sitta och njuta av finalmatchen vilket jag normalt sett aldrig kan göra när det är EM eller VM pga ren nervositet. För oavsett hur det går, så är det ändå inte nu som det gäller och vårt älskade landslag La Roja har ju redan visat vad de kan så att det står härliga till! :))))

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Roligt att sälja lite :).

Själv väntar jag ett paket med Ponys som jag hoppas kommer snart, fick två paket i veckan i alla fall :).

Svar: Åh va spännande ska hålla utkik efter det på din blogg :)))
Night Flies

2013-06-30 @ 23:44:25
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0