Pumps

Här kommer en litet inlägg om tre av mina pumps vilka sorter de är, storlek och passfom. I nästa inlägg har jag delat upp dem lite efter märken.
 
Dessa heter Fashion och färgen kallas satin, klädd med små stenar som glittar i kapp. Är beställda från ebay UK de är en av mina favisar dock är de helt sjukt svåra att gå i.
Dessa är vanliga 37:or dvs en UK 4. Passfomen är perfekt, inte ett dugg trånga någonstans men det öppna strassbeklädda mitten partiet i själva platån som känns inovativt :) och annorlunda gör att de är helt sjukt svårt att gå i dem för att "väghållningen" alltså greppet om marken under dina fötter blir liksom... diffus.
Jag har bara använt dem en gång och det var på sista april förra året och försökte dansa i dem, det var inte så lämpligt.
Passar mest för att strosa runt hemma på parkett golv lite lungt och fint :)
 
 
 
Från forever21, svarta i mocka imitation med leopardmönstrad insida, också dem UK 4. De satt väldigt trång första gången men dessa är de enda jag gått runt på stan med. Klacken och platån är lite lägre än de andra. De var svårt att gå i dem första gången men nu är det nästan glappvarning på dem och de sitter skönare nu och är lätta att gå i jämförelse med mina andra.
Dessa kan man definitivt använda som vardagspumps, gå längre sträckor i ex shoppa på stan etc.
 
 
 
Rebecca Stella från Nelly, beiga i mocka, storlek 36 som jag fått av Whirley :) Dessa är verkligen superhöga och superslimmade i designen -otroligt snygga på display! När det kommer till pumps så kan en milimeter hit och dit göra mycket inte bara när det kommer till klackhöjden utan även på kompositionen i övrigt dvs avståndet mellan klacken och fotsulan, höjden på platån etc. just denna modell är minimalistisk i varje detalj, mellanrummet mellan fotsulan och klacken är mindre än på andra modeller vilket gör dem snyggare men de är oerhört svåra att gå i. Jag klarar bara att gå i dem inomhus, svårast är att gå ner för trappsteg eftersom att den precis som med Fashion (Ovan) gör att man lätt faller framlänges.
Passar inomhus, där man rör sig så lite som möjligt ex. middagsbjudningar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Oj, meeega snygga! Verkligen Mega !! :))

Svar: tackar :)
Night Flies

2013-10-29 @ 19:49:25
URL: http://www.nattstad.se/ErikaAugustsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0