Svar på frågestunden

Här kommer svaren på era frågor. Jag tog även med frågor som inte hade hamnat i Frågestundsinlägget samt i mailen.
 
 
Kanskje et dumt spørsmål, men hva står MIB, MOC og MIP for?
Svar: Jättebra fråga :)  MIB = Mint In Box, MOC = Mint on Card och MIP = Mint in Package.
 
 
Du verkar kunna det mesta om "my little pony" och jag undrar ifall du kan säga mig vad avsnittet där små-ponnysarna fantiserar om hur de ska leka med en boll som några äldre ponnys tänker ge till dem heter. De alla har olika fantasier om vad bollen kommer göra en fantiserar om ett roligahus (funhous), en om sport och en om musik.
Tack för hjälpen. 
Svar: Oj, det där va en lite klurig en -sånt gillar jag när det blir lite svårt! :D Jag hade ett vagt minne av det du beskrev men va tvungen att kolla igenom mina filmtitlar och jag tror att du måste mena denna: Låtsasleken är  den svenska titeln och på engelska heter den A Little Piece of Magic.
Här är avsnittet:
 
 
 
När är du färdig med din utbildning? :)
Svar: Det går upp och ner med mina studier, genom åren har det hänt lite saker vilket gjort att jag ibland inte kunnat fullfölja allt som det ska. Innan jag började plugga fysik så pluggade jag andra saker och jobbade samt läste på komvux. Folk brukar blanda ihop det med mina nuvarande studier vilket inte stämmer alls. Jag har tagit alla poäng som man behöver till kandidatprogrammet och påbörjat masterutbildning med inriktningen astrofysik men sen ändrade jag mig och bytte till inriktningen teoretiskfysik vilket verkligen inte har varit så lätt, varje ny nivå på utbildningen känns som en ny process för mig, rent personligen och det är många som hoppat av. Förutom att det fortfarande finns kurser som jag vill gå så måste jag göra mina exjobb. Vi måste göra två stycken, en för kandidat och en för master. Så jag hoppas att kunna bli klar om två år.
 

Hur många kaniner har du?
Svar: Jag har just nu tre vuxna och tre ungar. Jag ska behålla två ungar. En utav kaninerna börjar dock att bli riktig gammal och skröplig nu.
 
 
Samlar du på något annat än MLP? :)
Svar: Ja, sista tiden har jag börjat samla på klackar. Har 8 par pumps och totalt har jag i klädkammaren nu 13 par men tre av dessa 13 är inte högklackade utan bara lågklackade och förutom dessa så har jag ett par högklackade stövlar samt lite vardagsskor som sneakers, converse och snowjoggings etc.
 
 
Önskar jag också kunde ha ett ponyrum :) Men en dag kanske. Känner nu att jag måste tänka om min förvaring av mina ponies. Hade ingen aning om det där att plasten kan stressas. Är det jättedåligt att ha dem i zip-lock påsar också`?
Svar: Jättebra fråga! Detta är något som ofta behöver diskuteras, då det hela tiden kommer nya samlare. Just PVC -plast är extremt känsligt och materialet stressas lätt bl a av att ytskicket påfrestas av att, som i vårt fall, ponisarna exempelvis står tryckta mot varandra eller något annat och det påskyndar ju i sin tur nedbrytningsprocessen. Ja, jag har valt att inte använda zip-lock påsarna längre då de måste bytas ofta och det känns bättre att ha ponienra loose och helt fria från något då de, även om den är liten, på sikt gör viss skada ändå.
 
 
Får man lägga till dig på fb?
Svar: Ja, det får man. Jag har redan några av mina bloggvänner på fb :) Det blir så att när man bloggar och följer varandra så känns det tillslut som att man känner vissa bättre än sina egna vänner. Lite lustigt hihi men ändå. Maila mig bara vad du heter och vilken blogg du har så lägger jag till dig så att jag vet vem som är vem, maila till : [email protected]
 
 
På Druvdalen har jag samma alias dvs Night Flies och namnet kommer från början ifrån min uppfödning av hoppkaniner som heter Night Flies Hoppkaniner.
 
Fortsätt gärna att ställa frågor i kategorin FRÅGOR!:)
 
 kram Bella
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Va roligt att läsa :)

2013-03-12 @ 21:47:20
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0