nu blir jag lite orolig...

Jag hoppas verkligen och den kan mycket väl vara helt obefogat från min sida men samma säljare har lagt ut samma annons på Whizzer MOC igen!?! Sannolikheten att en samlare har två Whizzer MOC är mkt ovanligt, ingen omöjlighet men som sagt mkt ovanligt. Jag kan bara komma på några orsaker till detta, antingen var denne inte nöjd med skicket på den första och köpte på sig en till: men varför nämns inte det i texten? Eller så är den en lurendrejare eller bara en slump helt enkelt eller något helt annat. Jag gillar inte när sånt här inte nämns för nu sitter jag och oroar mig för att jag varken ska få pony eller pengar tillbaka (OBS! Jag har mailat säljaren om detta och inväntar svar), det blev trots allt i slutändan ganska mkt pengar för frakten blev skyhög (det mesta jag vart med om faktiskt vilket känns skumt redan där). Men jag vill absolut inte anklaga någon på förhand, jag hade nog som säljare iaf angett orsaken så att köparna slipper misstänka något och oroa sig eller iaf mailat om det.


Kommentarer
Postat av: beciell

Absolut :) Har lagt till dig nu, säg till när du gjort detsamma.. Det kan dock dröja lite tid innan man ser att någon lagt till en, men du lär ju se det snart :)

2011-07-11 @ 18:59:53
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Karolin

Jag hoppas innerligt att du får din ponny!



Här är min Windwhistler:



http://cutethoughts.blogg.se/2010/january/windwhistler.html

2011-07-11 @ 20:34:25
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Retrophilia

Vissa säljare kan ju ha flera exemplar av samma pony. Hade säljaren positiva omdömen så borde det ju inte vara nån fara? :) Men visst går det att få tillbaka pengarna när man betalat med paypal? Om säljaren skulle vara oseriös.

2011-07-12 @ 17:18:45
URL: http://retrophilia.blogg.se/
Postat av: Night Flies

ja jag läste det sen på ebay att man kan det det är iaf bra om det skulle va så -ja det är säkert så iaf hoppas jag det innerligen :)

2011-07-12 @ 18:38:25
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0