pumps

Jag skrivit förr att jag ska skriva mer om heelsen är att gå i hittills har jag bara skrivit om ett par tidigare här men nu har jag använt nästan alla och som ni ser på bilden så har jag flyttat ut alla pumpsen till China/Japan rummet, de andra modellerna står kvar. De beiga paret från Rebecca Stella fick jag av Whirley :) Tusen tack de är en grym design på dem! Men som sagt jag ska skriva om alla sen. De ljusrosa fick jag hem idag, jag har påat för dem förr men visst är de MLP?
 
Nu saknar jag nog bara ett apr mörkblå som jag visserligen har sandaler med en liten klack i den färgen men de skulle matchar Pan Am väskan bättre sen fåtr det nog bli andra modeller...tror jag...
 
eller ett par limegröna kanske vore läckert med....
 

Svar på fråga

För ett tag sen så fick jag en fråga om en MLP film. Det var en klurig fråga men jag gillar när det är lite klurigt så mer sånt tack! :D 
Den enda jag kunde komma på var denna och gick helt på att de blev som hypnotiserade och nöjesfält men det enda som inte stämmer är att det är Big Brother ponierna som letar upp poninera och inte Baby ponierna eller kommer ni på en annan?
 
"Hej!
Hittade din blogg via Google.
Nu är det såhär, när jag kommer på nån film eller serie som jag sett, men inte kan hitta den får jag panik!
Du verkar ha väldigt stor koll på allt som har med My little pony att göra så tänkte se om du kan hjälpa mig!

Det är en film/ett avsnitt som handlar om att de stora My little ponies typ blir kidnappade eller nåt, eller hypnotiserade. Har för mig att dem blir hypnotiserade av något/någon & ger sig av nånstans. Har för mig att dem ger sig av till nåt nöjesfält eller nåt.. Sen ska dem små försöka få tillbaka dem. Såg den här när jag var ganska liten, & kommer ihåg att det var lite läskigt!
Är så himla svårt att förklara, men det är vad jag kommer ihåg iaf!

Skulle verkligen vara hur snällt av dig som helst om du kunde svara på vad filmer/avsnittet heter, jag kommer verkligen inte ihåg!"
 
Här kommer de två delarna av Somnambula -säg gärna till om det inte var den du menade :)
 
 
 
 

säljer

Just nu håller jag på att rensa ut lite saker (som vanligt, det känns som att rensandet aldrig tar slut) som ska säljas på loppis men lite har jag lagt ut på Tradera dock inget MLP relaterat men kika gärna in här på annonserna:
 
http://www.tradera.com/auktioner/Nightflies
 
 
 

14 maj

Hej på er allihopa!
Här har det gått trögt med postandet på ett tag nu! Trots att jag har lite inlägg att skriva. Men va kul att ni kikar in ändå och tack för alla gulliga kommentarer. Att bara få en kommentar där det frågas "Hur är det?" är så himla värmande och det räcker gott och väl för att lysa upp en annars tillsynes grå dag -tack :) 
Ska sätta mig att svara på alla frågor och kommentarer inom kort.
Ta hand om er så hörs vi snart igen :)

RSS 2.0