Gingerbread Muñeca

Jag vet att jag för länge sen lovade att plocka fram min spanska Gingerbread eller Muñeca som hon heter på spanska. Jag fick henne av mina spanska släktingar när jag var liten. Jag plockade aldrig fram henne i somras när jag fotade alla andra ponier men jag har en bild från sommaren 2009 då jag plockade fram mina barndoms ponier från förrådet för första gången och då mina kaninbäbisar Newton och Paris fick posera bland ponierna -jag har haft upp andra likande bilder på dem tidigare men ingen då Gingerbread varit med.

Under hoven står det SPAIN. När jag plockade fram min samling var jag helt ovetande om att det var en nirvana, hade inte ens kollat under hoven. Jag tror inte jag fattade för än långt senare kanske när jag såg en på arenan, då gick det liksom upp ett ljus "Jaha finns det en spansk också? Men då måste det ju va den jag har." Och så sprang jag och kolla och mycket riktigt var det så. Det som skiljer är symbolerna, Muñeca har färre och större symboler (bara tre pepparkakor), de spanska TE har kraftigare målade eyeliners (typiskt spanskt faktiskt haha) och jag är tveksam om det är fading rose hon har i den rosa slingan, slingan är ganska starkt rosa nästan på gränsen till cerise (syns inte på bilden dock! För som ni ser försvinner alla rosa färger på bilden), ser med andra ord inte ut som fading rose tycker jag. Ögonfärgen skiljer också tycker den ser mörklila ut iställer för blå eller aqua förekommande färger som på HK Gingerbread men det tror jag säkert att Jenny kan svara bättre på. Jag har alla tillbehören till henne kvar vilket var en folder, lila ribbon och en blå crescent moon comb.
Jag ska leta vidare i fotoarkiven och se om jag hittar fler och bättre bilder på henne.



Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Blir så sugen på att börja samla när man ser dina :)

2011-11-11 @ 08:49:03
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Ann

Oj oj vad läckert med en spansk Ginger !! SNÄLLA lägg ut bilder på ponyn/jag vill se. Älskar ponies från andra länder !!!



:)

2011-11-12 @ 09:18:51
URL: http://http:countsnew.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0