Sept. 15, 2011

Idag har jag varit och kollat på min säng! :D En sänggavel som jag länge spanat på. Jag sprang ivrigt in för att kolla om den var så fin som på bilderna och det va den yay! :D

Sen provade jag alla madrasser och alla bäddmadrasser i alla dess kombinationer utan att titta på prislappen. Det visade sig faktiskt att den dyraste madrassen och den allra dyraste bäddmadrassen i kombination var allra bäst. Inte bara bäst, jag tror jag hörde fanfarer eller något liknande och trodde jag kommit till himmelen och sen såg jag prislappen och var ju föga förvånad efter den känslan -värt vart enda öre rakt av.
 
Det var så att man undrade varför de ens tillverkat de andra sängarna. För mig är det här med madrass oerhört viktigt eftersom mitt största intresse är just sova haha! Det går inte alltid ihop med vardagen nej...nåväl, så jag är fruktansvärt kräsen med det och det tog säkert 3 timmar att provligga alla kombinationer som fanns och sen fick jag jättebra hjälp också, jag hade ingen aning om att vikten spelade så stor roll vid val av madrass. Jag har en hård säng nu och den är så hård att jag skadat ena sidan av revbenen för att jag bara ligger på ena sidan! Jag sa att jag inte ville ha en mjuk säng för då känner jag mig typ sjösjuk men expediten sa att hårda sängar tydligen är för dem som väger över 80 kg vilket inte rikgtigt är min viktgrupp och det stämde bra, medel sängen var perfekt! Eller ja, iaf den dyraste.

Det rusade iväg på betydligt mycket mer än vad jag hade räknat med men min styvpappa var med och sa att han kunde betala iaf hälften vilket är så otroligt gulligt, jag blev alldeles rörd och nästan gråtfärdig i butiken. Jag har drömt om en sådan här säng i flera år och jag trodde aldrig jag skulle hitta den perfekta sängen never ever.

Jag längtar så tills imorgon då vi ska hämta allt för nu vill jag knappt gå och lägga mig. Får väl ligga på golvet en stund då kan min säng kännas ganska OK sen (ja så illa är det faktiskt).

En härlig kvällsbild över Uppsala.


Kommentarer
Postat av: Fröken Nattfrost

Vilken himmel!

2011-09-16 @ 09:54:35
URL: http://nattfrost.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Fin bild :)



Här förresten har du bilder på det som finns på hm. Dock är inte väskan med på bilden. Men går du in på tråden "nya ponies" på druvis så ser du den. http://www.mlparena.com/Forums/viewtopic/t=273644.html

2011-09-17 @ 19:08:07
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Åh så fint :)

2011-09-18 @ 00:50:16
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0