Nya klackar

Dessa svarta klackar har jag precis fått hem de är inte lika hög klack som på de andra jag köpt senaste tiden.
 US 7 = 37 sitter inte lika bra dock, jag trodde de var för små först men de är faktiskt för stora! Jag tror det är bredden det är fel på, lite för breda så det glappar när jag går. UK 4 sitter bättre än ordinära 37 sizer här i Skandinavien (fötterna är ju lite större här och därmed också storlekarna, ibland har jag 36 här), rent generellt alltå, i Italien och Spanien har jag oftast 38.
Kan kanske va ett tips för dem med 35 vilket kan va hopplöst att hitta skor till, prova italienska och spanska 36:or -storlekarna är oftast mindre där!





Så här trångt är det nu i min ena garderob, där jag har klackar, väskor och klänningar.  Funderar som sagt att göra skohyllor. Har räknat klackarna till åtta om man räknar in mina stövlar som inte är med på bild, sen har jag slängt en massa och ett par blåa sandaler med klack ska lagas om de inte är hel körda -de är inte inräknade.
Det finns i alla fall tre par till som jag vill ha, ett par rosa högklackade, ett par i guldfärgad bling bling och ett par högklackade med Rhinestone strass som inte är pumps utan högklackade sandaletter. Sen ett par silver glittriga pumps och ett par blåa båda med högklack skulle inte heller skada ;)

Rapunzel är lockad men jag ska locka om henne då det inte blev så bra så det kan ta en vecka till, tyvärr.

Nu sitter jag här och bleker håret igen för det blev inte bra sist, jag kan verkligen inte det här med att bleka själv.

Imorgon ska vi i fysik och matte ha fest, det är först föreläsningar och sen en sittning/gasque och efter det blir det släpp på Kalmar. Jag hinner hem efter lunch för att ta hand om djur och göra ordning mig -jag ser så fram emot att dansa det var ju evigheter sen! :D
Nästa helg ska jag och Whirley ses igen, det var så länge sedan och jag saknar verkligen det nu -ska bli jättekul! :D

Vad ska ni göra i helgen?


Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Härlig klädkammare :D

2012-04-21 @ 00:02:40
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Anonym

sv; när jag sjöng i kyrkan, bra va?! ;)



Nu har jag dragit igång "Finn ett fel" tävlingen igen. In och gissa, då du kan få ta del av mina 500 läsare om dagen, aldrig fel va?! ;)



http://swaxu.bloggplatsen.se

2012-04-21 @ 00:54:16
URL: http://swaxu.bloggplatsen.se
Postat av: Grodaaa

Åh! Panam väskan! Så fiin! Jag älskar Panam-flygvärdinnornas kläder. Vilka snygga skor du har, fast hur kan du gå i dom? Jag får alltid jätte ont i mina fötter efter max en timme. ;)



De enda G1orna jag har från min barndom är Baby Sunbright och Baby Cotton Candy. Resten är G2or, men de är faktiskt riktigt fina då jag lekte ganska 'försiktigt' med dem. Vilka hade du mer som barn förutom Moonstone? :)

2012-04-21 @ 22:51:05
URL: http://grodaaa.blogg.se/
Postat av: Fröken Nattfrost

Jag jobbar hela helgen. Och på kvällarna blir det bara till att ta det väldigt lugnt, skulle egentligen på 30-års fest igår när jag kom hem från jobbet men jag hade sådan foglossning efter jobbet så... nä.. jag låg hemma på soffan istället.

2012-04-22 @ 08:59:39
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: Anneli

Anmäl dig i Veckans Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare på Söndag!

Vinnarna kommer synas i alla inlägg jag gör i en hel vecka!:)

http://anneliih.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-5.html#comment

2012-04-22 @ 21:31:17
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Night Flies

Jag är ganska van att gå i klackar fast jag måste medge att de allra högsta klackarna är ju sådana som man tar med sig och sätter på när man väl är inne -på kullersten och dylikt blir dem ju lätt förstörda.

Ganska många ponier eller runt 25 -de finns i en lista Min MLP samling i ett ämne som heter Min samling har jag för mig.

2012-04-22 @ 22:49:43
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Jenny

Snygga klackar! Gillar leoparden inuti.



SV: Urs va jobbigt, skönt att du börjar må bättre^.^ Jag var faktiskt tråkigt nog hemma. Jag värst sjuk då..Så blev en lugn hemma dag. Får ta igen det med fest nästa helg, om nu jag vill bli frisk och lika så min pojkvän. Men haha fy, lät som det gick galet till men sånt hör ju till som en dag som valborg ;)

2012-05-02 @ 22:01:12
URL: http://mymlplife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0