packing and bow wow!

Börjat packa men har inte på långa vägar kunnat fixa allt som jag ville fixa innan som att måla altaner -det regnar ju bara ahhh! Stackars er som är kvar i detta och som inte varit eller kommer iväg i år, den värsta sommaren ever!
 
Princess Sparkle ska givetvis med :) och några till...
Jag ska förbereda tidsinställda inlägg för jag vet inte hur länge jag kommer att vara borta men fortsätt gärna att kika in på bloggen, läs gamla inlägg för er som inte hunnit det och kommentera på bara för jag blir alltid så glad så vi ses i höst!
 
Och jösses vilka MOC och MIB ponier som är uppe på ebay nu!!! Så typiskt när man precis ska åka eller vad sägs om en MOC Sunburst?! Hjälp!
Ni måste bara berätta vad han gick för sen! :)
 
 
 
Jag älskar filmen Mamma Mia! jag fick sådan otrolig nostalgitripp och jag älskar den här scenen som jag tyckte va lite passande just nu fast slutscenen med Meryl Streep i The Winner Takes It All toppar allt! :)
 
 
Princess Spakle har redan hunnit med fem länder så vitt jag vet, hon är från USA men varit med till Holland (Amsterdam), Norge, Danmark, Sverige och nu blir det Spanien och Tyskland.
Det är en enda röra när jag packar jag kommer inte på långa vägar få med mig allt, det får nog bli flera väskor.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Hoppas du får det trevligt :)

Svar: aww tack! :)
Night Flies

2012-07-16 @ 15:54:49
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Hanna

Svår, Höjd elit, medelsvår. Doris kan dock bli elit till veckan.. Sv: Okej, men det är ju kul ändå! Kanske du ska köpa en ny bebis att träna upp och tävla? :)

Svar: Oj så duktiga kaniner du har! Jag har inte hunnit tävla mina så mkt de senaste åren därför har de blivit kvar i lätt ha ha! Mne det ska det snart bli ändring hoppas jag på snart :)
Night Flies

2012-07-16 @ 16:43:30
URL: http://Typkaniner.blogg.se
Postat av: Hanna

Förr eller senare tar lätten slut, någon gång. :)

2012-07-16 @ 17:14:28
URL: http://Typkaniner.blogg.se
Postat av: Anonym

Hur har din sommar varit hittills? Har en tävling på min blogg var gärna med! http://jaasses.webblogg.se/2012/july/tavling-vinn-en-lank-1.html#comment (direkt länk)
-
Kommentera gärna på min blogg annars får jag ju aldrig svar på frågan! (Det med den nya blogg.se designen)

2012-07-16 @ 17:46:54
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0