Zumban gör sitt :)

Här kommer lite mer bilder, som sagt jag är inte myckt för att ta bilder. Jag upptäckte att det var massa bilder som jag trodde att jag tagit men som inte fanns där :(
 
Men jag kan säga att Zumban gjorde sitt. Jag har tränat Zumba i 2 år men inte ofta alls och den har verkligen hållt vad den lovade! Jag har aldrig haft varken rumpa eller midja än hur smal jag varit men nu äntligen i juli började jag känna att det äntligen började komma!
Så jag kan verkligen rekommendera Zumba till alla som vill få mer kruvor!
 
Någon annan träningsform som power walk, body pump, jogga, spinning eller styrketräning passar mig inte alls utan gör mig bara mer "fyrkantig".
 
Jag är inte framme än för jag vill gå ner de sista fem kilona och träna ännu mer och intensivare Zumba men allt detta tack vare bypass-metoden och zumba!
 Jag kan säga att det är första gången som jag fått komplimanger på stranden för att ha en kurvig kropp -trodde verkligen aldrig att jag skulle få höra det ha ha! Men återigen, det ligger hårt slit bakom det, rumpan har jag tränat varje dag i flera år.
 
Nere på mallis så simmade och hinkade jag även en massa vatten från brunnen samt tvättade för hand och jag kunde känna jag att det som ofta kallas "gäddhäng" snabbt blev stenhårt (skrev om det i föregående inlägg). Men även om jag har en bit kvar så har allt slit äntligen gett mig belöningar - som att jag gillar att bli omnämnd i samma mening som Beyoncé ha ha! :D
 
 
Arenal -den tyska delen av ön som kopierats direkt från stranden i Florida.
Bra för att det är snyggt och rent, allt finns där som butiker, solstolar med parasoller, massage, duschar, totaletter, strandbarer, sjukhus, polis, uteställen och restauranger.
Annars mest skrälliga och fulla tyskar, redan vid lunch faktiskt, de brölar mest fram konstiga ljud, dricker hinkvis med öl och kvällen är över vid tio på kvällen för dem men det fyndigaste och roligaste jag hörde var nog ändå en tysk som fick fram "Mine Frau!" det var ju lite kul faktiskt måste jag säga ha ha!
 
 
Solenedgång vid huset, en utav bilarna som jag sedemera kraschade, 5 bilar blev det totalt...
 
 
Min favvostrand Es Trenc! Kristallklart aquafärgad vatten och ljusare sand och vääldigt långgrunt -det känns som att komma till Söderhavet.
 
 
och jag fick äntligen tag på min spanska och mallorquinska flagga som följde med tillbaka till Sverige sen :)
 

Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och nybliven fröken

Ser helt underbart ut! :)

Svar: tack :)
Night Flies

2012-09-15 @ 22:14:26
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: William

fnia bilder:DDD ser så varmt ut:D

SV; Naw tackar så hemskt mycket:D Blir så glad:3
Och säg gärna vad du tycker om mina "Jealousy Eyes" Modellbilder som jag har tagit:D

2012-09-20 @ 14:12:25
URL: http://funnyones.blogg.se
Postat av: William

fnia bilder:DDD ser så varmt ut:D

SV; Naw tackar så hemskt mycket:D Blir så glad:3
Och säg gärna vad du tycker om mina "Jealousy Eyes" Modellbilder som jag har tagit:D

2012-09-20 @ 14:12:25
URL: http://funnyones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0