My Little Pony 30 års jubilee!

I år är det alltså 30 års jubileum för My Little Pony 1983 började de alltså att sälja de allra första ponierna i butik och först ut var flat foot setet med sex stycken ponier: Cotton Candy, Blue Belle, Butterscotch, Blossom, Minty och Snuzzle. Kika in på Summer Hayes blogg här där hon skriver mer om ponycon i USA och gå också gärna in och gilla deras facebook sida här. Deras officella sida för ponycon 2013 30 års jubileet finns att hitta på mylittleponycon.com.
 
Det hålls fler andra stora ponycon runt om i vrlden som i Sydney, Australien och UK. Fast jag får en känsla av att de flesta ponycon mest är G4 inriktade numera på grund av den växande Bronie-kulturen
Jag skulle jättegärna vilja åka på den till USA nu när det änd är 30 års jubileum men men det blir nog inte av. Ska ni åka på något ponycon i år?
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Synd att man inte kan dra ihop ett här i Sverige :)

Svar: De på det svenska MLP forumet Druvdalen brukar ordna ett ponymöte varje sommar men det är betydligt mycket mindre än dessa ponycon -det kanske bara kommer runt 20 stycken till de svenska mötena. Jag har som tradition att ha ponyfest varje sommar hos mig då vi samlare i Uppsala ses, vi är bara fem stycken men det är mycket trevligt ändå, de andra burkar ta med sig en del ponier, sina senaste köp osv och vi brukar bada och äta middag -om du vill och kan så skulle du få kunna komma till det :)
Night Flies

2013-01-24 @ 19:55:56
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: wendela

hur är det annars sötnos? :)

Svar: Toppen! :D själv då?
Night Flies

2013-01-25 @ 10:17:42
URL: http://nattstad.se/wendela/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0