Jag har löst mysteriet med den GULA KATTEN!

Jag är såå otroligt glad för att jag äntligen löst det! Ni vet inlägget där jag spekulerar kring ryktet om den gula katten och att min slutsats blev att ryktet enbart kommer från en prototyp som Hasbro använde i sina annonser till playsetet The Kitchen. Well, jag har ju The Kitchen MIB och där följde det minsann inte med någon katt i huvudtaget.

Jag vet att jag borde sitta och skriva om Modified Gravity just nu när tidpressen dessutom är minimal MEN jag känner att jag bara måste offentliggöra detta nu!!! Kunde inte låta bli att kika in på ebay och sedan på den Argentinska ebay för att kolla efter Lickety Splits argies (Helados) och gissa vad jag hittade?!!!

Jo, den GULA KATTEN!!!!
Jag dör! Det är ju bara så otroligt läckert! Den finns med i en annons med en rosa spilta! Ja, ni läste rätt en ROSA Pretty Parlour! Hur coolt som helst! Och det är dessutom andra färger på tillbehören. Priset är lite väl tilltaget men kanske ändå inte med tanke på hur ovanligt detta playset är men säljaren har allt för låga omdömen för att bara klicka hem det.
I överlag verkar de sätta helt galna priser på Argentinska ebay (när det kommer till MLP) eller vad sägs om en BBE Baby Ribbon för $70? Man får ju knappt 7 dollar för en sådan! Det skulle i så fall vara en mintig NBBE Baby Ribbon för att börja prata om sådana priser.
Jag funderar på att skaffa en vanlig gammal risig blå spilta med tillbehör och katt och bara måla om det till denna version.  Vad jag vet så följde det inte med någon pony då det inte gjorde det till de Argentinska playseten i huvudtaget.
Okej, tillbaka till MOND skrivandet.

Så, har någon sett detta tidigare?

Bilden kommer från annonsen
Maj 26, 2012

Just nu har jag väldigt mycket plugg så inläggen duggar inte tätt precis.
Jag hade funderingar om att ta upp lite andra saker på bloggen men efter lite funderingar så vet jag inte om det är så bra längre. Det är lätt att det blir fel och klyschigt. Jag har ju varit inne lite på det i tidigare inlägg så kanske att jag bara hintar lite om det här och där när jag känner för det istället, vi får se hur det blir med det helt enkelt.

Ska ni kolla på Eurovision ikväll?
Jag kommer nog att kolla ändå, jag har inte så stor koll i år men jag gillade Norges bidrag även om jag först undrade vad Norge hade gjort egentligen? Har de klonat Eric Saade?! Men det var trots allt bra copycatat ha ha!Faktum är att jag tycker att den är bättre en Popular och vilka moves sen!
Loreen är fortfarande, för mig, bara sådär...


Shout it out!

Oki jag vill bara säg att jag kommer att ta upp lite andra ämnen framöver som jag anser viktiga och därmed från gå mitt MLP tema lite grand, just for now.
Jag anser det nödvändigt i denna tid så håll utkik! Tänkt på att jag är er så oerhört tacksam för varje besök!

Puss på er alla!

Så kul att se Jean-Pierre Barda igen -den bästa movie star frisören av dem alla -just luv him!


Bloggen fyller 1 år idag!

Idag fyller bloggen 1 år. Det har varit jättekul att blogga under detta år som gått och man har träffat på så många trevliga och helt underbara läsare såväl som andra bloggare också för den delen med.
Tack för alla underbara kommentarer!  
Jag skriver inte inlägg så ofta numera men är väldigt tacksam över alla mina läsare och alla som frekvent kikar in ändå och det kommer lite inlägg då och då :)


RSS 2.0