Överraskningen

Jag nämnde förr att Whirley skulle få en överraskning av mig och den är nu överlämnad och eftersom att det var en grail för henne så blev hon väldigt förvånad typ och glad förstås. Det var Baby Beach Ball som hon fick.



Baby Beach Ball med mamma Beach Ball. Foto: Whirley.


Kommentarer
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Den ena av dessa har jag ^^,

2011-08-17 @ 20:23:42
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Ann

Baby Beach Ball är en av dom vackraste baby ponies jag vet ! Har också henne i min samling och hon är helt underbar !



Lakt din blogg till mina länkar på min blogg! Hoppas att det är oki!! Tycker att du har en bra blogg och det är roligt att följa ditt pony samlande/A

2011-08-18 @ 13:17:02
URL: http://http:countsnew.blogg.se
Postat av: Night Flies

Madde: Jaså vilken då? Nu blev jag väldigt nyfiken men skulle gissa på Beach Ball då hon är vanligt förekommande dock är baby Beach Ball inte helt lätt att hitta.

Ann: Nä men va kul och vad glad jag blir! :D Jag kommer inte in på din blogg det måste ha blivit något fel i adressen men det är bara att du skriver i den igen så kommer jag nog in -alltid kul med andra MLP bloggar tycker jag :)

2011-08-18 @ 17:14:13
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Precis Beach ball :) . Jag vill ha gusty. Vet att hon ofta finns på tradera. Men har just nu inga pengar att samla på. Just Gusty hade jag som barn tills en tjej snodde den för mig. Jag var nog 5-6 år och helt förkrossad. Hade många mlp + paradisgården, drömslotten + babyhuset. Den där tjejen snodde flera av mina ponnys men då jag inte hade några bevis kunde jag heller aldrig ta tillbaka dom. Hade även en självlysande ponny. Tråkigt när man tänker på dom man inte har kvar men man får väl köpa igen. När jag slutat skolan =) .

2011-08-21 @ 08:32:43
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0