Aug. 4, 2011

Det gick riktigt bra på träningen igår kväll, både för Newton och Paris. Efter ett antal försök så klarade båda slutligen vattengraven flera gånger -utan hinder. Jag fick börja med att ha två bommmar över vattengraven och sedan en enda bom för att slutligen ta bort den helt. Mina kaniner tycker det är enklare att hoppa vattengravet om det finns ett hinder med i bilden, de fattade helt enkelt inte vattengraven. Det är fortfarande inte 100% dvs att på tävlingen nästa vecka kan de mkt väl ha glömt bort det och hoppar i vattnet men vi får se, snart sitter det helt och hållet! Newton gjorde enorma framsteg i övrigt på lättbana som han också ska strata i nästa vecka efter att ha startat i mini förra veckan. Han har slutat att nosa ner alla bommar och börjar faktiskt att få fart i benen och jättefina språng över hindrena -mer än förväntat för ett tag trodde jag att han var ett hopplöst fall faktiskt.




Newton (överst) och Paris som bebisar. Dem är kullsyskon och födda 090625 och deras pappa och mamma är Night Flies Metal Jacket "Jack" och Chester.

Jag tränade dem lite när de var små och startade 2 ggr och sen har det blivit ett uppehåll på nästan 2 år. Det är först nu vi börjat på allvar igen, men precis så gjorde jag med Jack och Heidie också.


Kommentarer
Postat av: mymlplife - Jenny

naw söta kaniner!

2011-08-04 @ 20:07:36
URL: http://mymlplife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0