allt nytt och inkommet

Så efter en hektisk tid kan jag nu blogga lite igen. Nu håller jag bara på med en uppgift som jag bör vara klar med inom de närmaste två dagarna och sen blir det att göra allt man inte hunnit med som att måla garderoben, storstäda, handla och pynta med mera.

Jag såg lite från Nobelfesten och i synnerhet prisutdelningen, det va kul att se en lärare man har haft (Olga Botner) hålla talet när Nobelpriset i fysik skulle delas ut men sen kan man bli smått irriterad på diverse journalister som uttalar sig om att allting är så lättförklarat idag -det blir ju inte så lite trist, för det är bara vad han tror att han förstått som (lite enkelt) sagt, inte ens Nobelpristagarna själva förstår och det säger väl ändå en hel del.
Jag tyckte det var lite kul det Andrei Linde sa under Strängteori konferensen i somras, tänkt er följande scenario som utspelar sig under en flygning: Andrei Linde sitter brevid en man som läser en av Stephen Hawkings populärvetenskapliga böcker om universum (bland annat), Andrei frågar om det inte är svårt att förstå boken och om han är fysiker varpå den andra svara "Nej, jag är ekonom och det är jättelätt att förstå, jag kan förklara det för dig om du vill." Det bör kanske tillläggas att Andrei Linde är professor i teoretisk fysik vid Stanford universitetet. Hela Universitetsaulan som var full med konferensgäster bröt ut i skratt när de fick höra historien.

Man vill inte förringa någon men på den punkten är vi nog alla lite av en Sheldon.


Så tillbaka till allt annat julstök, vi har de senaste två åren bestämt att inte ha någon utebelysning alls pga miljön men nu när jag sett hur fint vissa i området gjort det så vill jag iaf få upp en liten slinga, kanske på altan och det är ju trots allt bara ledlampor. Annars har allt som jag beställt dimpt ner nu -skönt!
Här nedan kan se ett armand, jättegulligt med hjärtformad rosenkvarts, köpte även två andra, ett ljusblå och ett bredare armband i svart. Några långa halsband i tuskos och rött. Samt en ny plånbok från Marc Jacobs, var först lite besviken på att den var så glansig, trodde den skulle vara matt men nu har jag vant mig vid den :)




Kommentarer
Postat av: Jenny

åh gillar armbandet!

2011-12-14 @ 16:24:18
URL: http://mymlplife.blogg.se/
Postat av: Sandra Törn

Nu har jag lagt till dig med! :)

2011-12-15 @ 02:01:00
URL: http://sandratorn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0