Julpynt, vad, när, hur?

När ska man dekorera med vad? Jag har plockat fram alla kransar utom en stor som ska va i vardagsrummet, ljusstakar och julstjärnor är framme, alla gardiner bytt till julgardiner, lite lyktor är framtagna och en liten minigran som är pyntat ute på entrén men hur ska man göra med resten? Hur brukar ni göra? Jag har ju en massa tomtar, jul väggdekorationer, ännu mera lyktor och ljusstakar och en massa annat som hör julen till och  som annars inte åker upp för än den 22:a då vi pyntar granen just för att det blir så fasligt svårt att storstäda dagarna innan om allt redan står framme. Samtidigt känns 22:a lite sent man hinner inte njuta så länge av allt pynt kanske man kan plocka uppe lite varje advent, jag menar väggdekorationerna stör ju knappast städningen.

Hur gör ni?



Två sådana här likadan på vardera sida om klockan i köket. Pärlorna ser grönaktiga ut men de är silverfärgade.
Den övre kransen är en stor krans som hänger vid trappen i hallen nu vill jag ha en till trappväggen till källaren också.



Ska försöka få upp föer bilder sen. Roligt att se att så många vart inne varje dag och besökt bloggen trotts att jag inta skrivit något på ett tag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0