Dagens Pony: Star Hopper

Star Hopper

Sparkle Ponies 1988 Year 7

Kom i samma set som: Twinkler, Sky Rocket, Napper, Sun Spot och Star Dancer

Ännu en pony med astro tema. Det kan vara svårt att begripa vad henns symbol föreställer, själv har jag alltid tyckt att det ser ut som en gammal kyrkklocka hur det nu skulle accosieras till Star Hopper kan man ju fråga sig. Tydligen ska det föreställa ett UFO som egentligen inte betyder något annat än ett odentifierat flygande objekt dvs att det lika gärna kan vara synonymt med Star Hopper själv, alltså Starhopper hoppandes mellan sjärnorna i rymden (ehhh planeterna ska det nog vara egentligen I guess) och vad kan vara mer odentiferat än en pony som hoppar i rymden?
Dessa såldes både via mail order och i affärerna men skillnaden var att de i affären kom på card och de via mail order (MO) i påse (liksom alla andra MO ponier) och de hade dessutom sin symbol på ena kinden samt att när det gäller Star Hopper och Napper så skiljer kroppsfärg och hårfärg en aning mellan MO och de som såldes i affär. Star Hopper har vitt hår som  MO variant. Vad som dock är karaktäristisk för samtliga i Sparkle Ponies setet är att de hade genomskinliga kroppar fyllda med glitter samt tinsel i håret.
Min som är på bilden är alltså den varianten som såldes i affär och de är lite vanligare och mindre eftertraktande än vad MO varianterna är överlag.
Dessa kom utan stickers. Jag saknar hennes satin ribbon tyvärr.

Borste: Rosa shooting star
Satin ribbon: Lila med guldkanter (för MO)



Star Hopper's backcard


Här får man en liten förklaring till UFO grejen men som sagt allt är möjligt i Pony Land.
Backcard bilden är lånad av Lady Twilight.

 


Kommentarer
Postat av: Stina

Den där har ja nånstans.. hans horn har dock gått av.. :/

2011-06-29 @ 20:02:04
URL: http://guchie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0