Tävling på Årsta 4H

Idag hade vi vår första tävling på Årsta 4H och det fungerade riktigt bra. Det enda som var lite jobbigt är att bära alla hinder upp och ner från loftet upp och ner för en väldigt läskig trapp men är man många så går det fort.

Det gick bra för Paris också, över förväntan faktiskt. Trodde inte ens hon skulle komma i mål eftersom att hon brunstar så mycket nu men får hon väl se ett hinder så går det bara av farten -då rusar hon på väldigt snabbt! :D Första omgången klev hon i vattengraven (vi har inte tränat något på det och inte så konstigt att hon ville ta ett dopp i denna hetta) i andra omgången slarvade hon över kombiluten som mina kaniner brukar ha väldigt svårt för, de allra enklaste rättuppstående hinder. Paris har säkert fått det från pappa Jack som är likadan. Det går mycket bättre över långa hinder. Så det slutade alltså med 1+1 fel och en 5:e plats och hon fick sin första pinne! Verkligen jätteroligt. Nu ska jag verkligen börja träna både Paris och Newton mer till nästa tävling på onsdag.
Fick tyvärr inga bilder på Paris utan här kommer två bilder på andra kaniner, en från svårklassen och den andra från medelsvåra klassen. Paris och jag tävlade i lättklass och nu behöver hon alltså placera sig och ta två pinnar till innan hon får flytta upp till medel.


Kommentarer
Postat av: Gealach

Det är så roligt att titta på kaninhoppning! Vår egen kanin har dock inte blivit någon hoppare. Vi försökte träna honom ett tag, men det var inte hans grej :-)

2011-06-29 @ 20:07:46
URL: http://gealach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0