displaya eller inte

Jag har inte min samling framme och jag vet att en hel del samlare inte heller har det men oftast inte av samma skäl som jag utan pga av platsbrist vilket jag tycker är väldigt synd. Sen finns det dem som inte har sina framme för att de typ "tröttnat" på dem och det kan jag verkligen inte förstå -varför samla då? Jag har mina i ett ponyrum som håller samma temperatur hela tiden och inte släpper in ljus för att jag är rädd om min samling, det går före mitt eget nöje. Men, om jag fick önska mig så skulle jag givetvis vilja ha ett jätte jätte stort rum men utställningshyllor i glas, helst med sådant glas som du själv kan ställa in genom att andra spänningen och därmed även bestämma vilket sorts ljus du vill släppa in dvs allt farligt UV-ljus kan du blockera men det är inte ute on the market än. På hyllorna tycker jag att det är mycket viktigt att ponierna har stort utrymme mellan varandra så att man kan gå runt och titta på dem ordentligt, helst från flera håll och de ska stå med alla sin accessoarer -helt synliga.

Jag har dock ett par ponier framme på mitt kontor/arbetsrum, det är en custom, två deflockade och två vanliga. Paradise är jätteful men hon ska deflockas och det är hennes backcard som syns i bakgrunden. Ribbon har jag också komplettt med backcard som ska fram så fort jag får henne deflockad och klar men jag vet ännu inte om jag vill köpa tillbehör till de andra. Custom ponier ser jag som en art för sig.

Jag skulle faktsikt också vilja ha även Bubbles (har henne redan loose men vill inte ha den framme), Night Glider (har henne MOC) och Night Light loose  (vill ha både MOC och lose) som display ponier.
Dessa ponier som jag har framme är alltså i fint display skick men lååångt i från mint jag skulle säga fint/excellent skick typ.




Leaper står bara framme temporärt då han ska säljas enbart pga att jag vill ha honom MIB istället.


Kommentarer
Postat av: Madde / mamma och blivande fröken

Hade jag bott större skulle jag absolut börja samla, just nu har jag inte "rum" men när jag någon gång skaffar hus ska jag absolut ta mig tid =).

2011-10-09 @ 18:00:21
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Kashaya

Vad fina.=) Jag samlar inte på något men förstår dilemat.

2011-10-09 @ 18:29:05
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0