4H Dagen 17 september 2011

Idag var det 4H dagen och våran klubb, Uppsala Läns Kaninhoppare hade tävling, det blev en liten men mycket trevlig tävling och vi var klara redan klockan ett. Det kom en massa folk och det var vi inte vana med kan jag säga, på våra tävlingar kommer vanligtvis ingen publik alls.
Newton startade i lätt ny men nosade sig igenom hela banan, tiden gick ut och han blev utesluten.
Paris gick nolla i grundomgången på lättbana men i finalen gjorde jag världens blunder. Hon är så snabb och hamnade snett på ett hinder, jag hann inte korrigera henne så hon hoppade hindret snett från sidan och rev såklart. Det blev ett fel vilket var lika med rökt typ :( jaja vad är väl en bal på slottet?Newtons största och enda intresse, att nosa.

Det var också hopptävling för ponnysar.


Efter det har jag haft fullt upp hela dagen, klippt gräset, mockat, krattat, rensat och sen har vi fått hissa upp den massiva madrassen till min nya säng via balkongen! Fyra pers var vi och det var väl en syn kan jag tänka mig för den var för stor för att få upp för trappen. Jobbigt som tusan var det och jag är helt slut nu. Imorgon ska vi börja monteringen och jag har fått min Lickety Split Plush som jag bara ska platta håret på.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0