Baby Buggy med Baby Cuddles

Baby Buggy & Baby Cuddles 1984

Äntligen har jag fått min Baby Buggy med Baby Cuddles, ni kanske minns att jag köpte ett MIB för snart ett år sedan som visade sig vara trasigt! Vagnen tänkte jag slänga men Mickan ville ha den och det andra sålde jag av i delar. Denna är från Axistra på Druvdalen, det var MIB men är öppnat. Jag kan alltså tänka mig att fortfarande köpa saker loose men då måste det absolut vara mint och helt komplett som det var i detta fall.

Innehåll: Vagnen, parasoll (med ett rosa hjärta i form av en pin som håller fästet mellan själva parasollet och hållaren till vagnen), en mössa, lila ribbon till parasollen, två satin lace (en till parasollen och  en till vagnen), en kudde och en filt, en flaska med lila band, en lila/vit skallra, ett rosa band till skallran, en vit blöja, kartong och en folder samt puffy sticker.
Borste: Lavdel teddybjörn.
Satin Ribbon: rosa.


Kommentarer
Postat av: ▲ Mohammedi's™

NY TÄVLING, LOTTAR UT BRILLIANTSMILE TANDKRÄM! ju mera som deltar, desto mera brilliantsmile tandkräm lottar jag ut! http://mohammedis.se/2012/february/tavling-vinn-brilliantsmile-tandblekning.html#comment



KRAM!

2012-02-11 @ 18:01:22
URL: http://mohammedis.se
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Jag har haft en sån där vagn som barn, vet dock inte vem och den gick nog sönder för jag har den inte kvar. Dock var det en stor favorit minns jag :)

2012-02-11 @ 21:49:03
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Retrophilia

Vilken fin!

Sv: Ja, precis. Det blir nog likadant med mlp-samlarna, tyvärr.

Det ska bli intressant att se hur plasten åldras, det vore ju en mardröm om de blir förstörda.

2012-02-12 @ 19:48:25
URL: http://retrophilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0