Looove till er alla!

 luv u!



Love- in- a- Mist, en utav alla ponier med romance tema det finns jättemånga som:
Baby Heart Throb, Heart Throb, Love Story, Love Token, Kiss and Tell, Candy Kisses, Kiss and Make Up, Love Letter, Baby Valentine twins (en vit och en lila), Bangles, Sweetheart, Baby Bridesmaid, Satin n' Lace, Tux n' Tails, Confetti (Wedding Bells), Love Melody och Baby Love Melody och det är faktiskt så att jag gärna vill räkna in Dancing Butterflies och Baby Dancing Butterflies (fjärilar i magen hihi) samt de tre Nurse ponierna också: Nurse Loveheart, Nurse Sweetheart och Nurse Tenderheart. 

Men vi har ju även nirvana Dutch ponyn Heart-Pony samt Snuzzle och Peachy inkluderat alla deras nirvana för att de har hjärtan som symboler och då även Sundance såklart :)
De andra med hjärtan och blommor i sina symboler som jag kan komma på tycker jag inte riktigt faller inom det temat för att de tillhör andra starka kategorier (tänker i synnerhet på Jazzie eftersom att hon är strakt förknippad med musik som tema). 
Kommer ni på några fler?

Det finns så mycket att skänka kärlek till i vår värld. Vår jord, våra djur, vår familj, våra vänner och vära älskvärda läsare, ja ni fattar ;)

xox

Bella


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0