Jan. 9, 2012

Hej hopp allihopa! Men nu är det kallt ute -usch jag gillar det inte alls och jag struntar blankt i att jag går runt påstuvad som en michelingubbe så att alla stirrar -varsågod, men jag tänker inte få köldrelaterade sjukdomar på ålderns höst -så jag bjuder hellre på att jag ser rolig ut -det är klart värt det i längden.
Jag är väldigt sur för att jag missade Tickle MOC i helgen -hello hur klantigt som helst! Men men den va nog inte helt hundra tror jag och jag hoppas att det kommer fler gånger -den är inte lätt att hitta MOC, bara sett den två gånger eller nåt och på ebay gick den för runt 1500kr nyligen. Den på Tradera slutade på 350 någonting vilket gör det hela än mer irriterande.
Annars har jag några ponier på G, på väg in och hoppas hoppas att de kommer snart samt även lite tillbehör men ack så trögt det går på tillbehörs fronten -helt hopplöst! Det är nästan så att jag håller på att tappa tålamodet och säljer de ponier som jag saknar stickers till nu -så pass less är jag på att samla tillbehör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0